Tre- och femkamp, teambuilding och samarbetsövningar

Som teambildning eller i samband med en kickoff är en tre- eller femkamp en trevlig start på arrangemanget för idrottslaget,företaget eller en svensexa/möhippa eller tjej/grabbgänget.

Vill man som grupp spetsa till det lite så tittar ni på våra team- och samarbetsövningar. Här anpassar vi de olika momenten efter gruppens önskemål. Eftersom vi har ett 30-tal olika aktiviteter så finns det alltid något som passar gruppen. Vill man ha lite mer fysiska moment så väljer man detta eller lugnare aktiviteter eller en mix. Att köra detta skapar både skratt,beundran och utvärdering en lång tid därefter. För att sy ihop något bra kontakta oss först så för vi en diskusion om upplägget.

Vid intresse mailar vi över en lista på olika grenar, team- och samarbetsövningar.

Tidsåtgången är givetvis avhängt av gruppstorlek och vilka grenar ni väljer, men räkna med ca 2-2,5 timma för en grupp på 10 personer.

Till denna aktivitet kan ni välja till mat, kanotpaddling, turridning, gruvguidning,bäversafari, vildmarkspa och flera andra erbjudande som ni kan ta del av under paketerbjudande eller så nöjer ni er med enbart denna aktivitet.

Trekamp, teambildning och samarbetsövningar 200:-/person

Femkamp,teambildning och samarbetsövningar 300:-/person

Tiokamp, teambildning och samarbetsövningar 550:-/person

    Gör en förfrågan