Boende med Vristulvens Äventyrscenter

Boende finns det ett antal olika alternativ. Det närmaste är Lugnåsbergets vandrarhem eller i Mariestad. Här på Vristulvens äventyrscenter kan du hyra tält för att campa antingen ute på någon ö eller om ni väljer att vandra.

Tältmöjligheter finns i närområdet med en egen sandstrand. Ni disponerar våra toa i samband med andra aktiviteter.

Stuga med fyra sängplatser, egen toa och dusch. Kylskåp, micro, vattenkokare.
Eller så väljer ni att övernatta i våra tältkåtor med kamin och granris. 6-8 personer i den lilla och 15 personer i den stora. Ett enklare liggunderlag ingår.

Pris: stuga 200:-/person.

Hyra sängkläder, badhandduk och handduk 70:-
Tältkåta 150:-/person.
Hyra sovsäck med sovlakan 70:-

Kontakta oss för vidare info.

Gör en förfrågan

Boende Vristulven

Glamping – lyxcamping och frukost

Boka boende i vårat glampingtält, där du ligger bekvämt i en dubbelsäng med sänglakan och inredning med vildmarkstema. Du kommer ha en härlig utsikt över sjön Vristulven. Utanför tältet har du tillgång till en eldstad och vilstolar. Ved ingår. Köp till sängplatser för max två barn.

I tältet finns en gasoluppvärmning när behovet finns. Toalett finns i anslutning till ditt boende. En utedusch med varmvatten finns i direkt anslutning av tältet.

Frukosten får du serverad till tältet i en korg.

Kanot/kajak/båt finns att hyra för att utforska naturreservatet.

Njut av en härlig vedeldad badtunna som ligger i direkt anslutning till tältet. Denna tjänst köper du till. Eller så väljer du vedeldad bastu som ligger precis vid sjökanten. Du kommer inte dela något av detta med någon annan utan du/ni är själva.

Middag på kvällen finns som ett tillägg i form av kebab eller pizza. Vi måste få uppgift innan ankomst vad ni väljer. Frukost ingår i boendet.

Du kan självklart uppgradera ditt boende med våra kultur-, vildmarkspaket- och familjepaket. Vad dessa innehåller hittar du under ”Paket”

Pris:
Boende + frukost 995:- för två personer

Boende barn + frukost 295:-/pp

Vedeldad badtunna 400:-

Vedeldad bastu 200:-

Kanot/kajak/båt 200:- för 4 timmar