Boende med Vristulvens Äventyrscenter

Boende finns det ett antal olika alternativ. Vi kan här på plats erbjuda boende i tältkåta, stuga, glamping tält eller hyrar du tält av oss för att ta dig ut i naturreservatet på egen hand-

Tältmöjligheter finns i närområdet med en egen sandstrand. Ni disponerar våra toa i samband med andra aktiviteter.

Stuga med fyra sängplatser, egen toa och dusch. Kylskåp, micro, vattenkokare.
Eller så väljer ni att övernatta i våra tältkåtor med kamin och granris. 6-8 personer i den lilla och 15 personer i den stora. Ett enklare liggunderlag ingår.

Pris: stuga 400:-/person.

boendet är bed & breakfast, där det är bäddat och klart med två handdukar och frukost. Stugan har fyra sängplatser och här sover du bara. Stugan är på 15 kvm. Den har toa och dusch, micro, kylskåp, vattenkokare. Du disponerar under hela din vistelse relaxdelen utanför bastun med braskamin. 

Tältkåta 150:-/person.
Hyra sovsäck med sovlakan 70:-

Hyr luftmadrass + kudde med örngott för 50:-

Kontakta oss för vidare info.

  Gör en förfrågan

  Boende Vristulven

  Glamping – lyxcamping och frukost

  Boka boende i vårat glampingtält, lyxcamping, där du ligger bekvämt i en dubbelsäng av hotellstandard med sänglakan och inredning med vildmarkstema. Du kommer ha en härlig utsikt över sjön Vristulven. Utanför tältet har du tillgång till en eldstad och vilstolar. Ved ingår. Köp till sängplatser för max två barn. Dessa kommer att sova på luftmadrass som är bäddade och klara. Ingår även till dem frukost.

  I tältet finns en gasoluppvärmning när behovet finns. Toalett finns i anslutning till ditt boende. En utedusch med varmvatten finns i direkt anslutning av tältet. Även den vedeldade badtunna ligger i anslutning till tältet.

  Frukosten hämtar du i ett närliggande kylskåp.

  Kanot/kajak/båt finns att hyra för att utforska naturreservatet.

  Njut av en härlig vedeldad badtunna som ligger i direkt anslutning till tältet. Denna tjänst köper du till. Eller så väljer du vedeldad bastu som ligger precis vid sjökanten. Du kommer inte dela något av detta med någon annan utan du/ni är själva.

  Middag på kvällen finns som ett tillägg i form av kebab. Denna rätt tillagar du själv över öppen eld. Alla ingredienser finns färdiga och det är bara för dig att tillreda maten. Ingår lättdryck och kaffe/te

  Pris: 140:-

  Alla tillägg såsom bastu, badtunna, mat måste förbeställas.

  Du kan självklart uppgradera ditt boende med våra kultur-, vildmarks- och familjepaket. Vad dessa innehåller hittar du under ”Paket”

  Vi tipsar om att boka minst 2 nätter, då hinner du landa och har hela dag 2 för egna aktiviteter. Paddla eller vandra i naturreservatet. Plocka bär, svamp eller bara vara. På kvällen bada tunna eller bastu. 

  Hyr du badtunna eller bastu förbereder vi allt med att fylla på vatten och ved i kaminen. Sedan sköter du uppvärmningen själv. Tar ca 3 timmar.

  Clampingtältet ligger i direkt anslutning till en av våra stugor. Det innebär att ni kan hyra till sängplatser i stugan, bed & breakfast för 400:-/person. 

  Pris:
  Boende + frukost 1500:- för två personer. Boka 2 nätter för 2750:-

  Boende barn + frukost 295:-/pp

  Vedeldad badtunna 500:-

  Vedeldad bastu 300:-

  Kanot/kajak/båt 200:- för 4 timmar