Njut av mat med Vristulvens Äventyrscenter.

Mat brukar man säga är halva nöjet. Javisst är det så.

I år erbjuder vi enbart glamping, lyxcamping, där allt ingår.

Aktiviteter – mat – boende.

För att förhöja din upplevelse kommer du att tillreda din mat över öppen eld. Din eldstad finns i anslutning till tältet och är även en mysfaktor på kvällen.  Du får råvarorna som du med recept och instruktioner från oss, tillreder maten själv över din eld. Antingen gör du upp eld med eldstål eller får tillgång till papper och gasolbrännare. Skulle du hellre välja grillkol går det också bra. Om det skulle råda eldningsförbud, då finns det tillgång till ett utekök med muurikka eller eldstad inomhus.

Vi måste vid beställning av ditt boende få uppgift om du har några allergiska besvär. Även om du vill ha vegetarisk alternativ.

DAG 1  får du en viltkebab med tillbehör. Den består av pitabröd med viltsvinskött eller kyckling eller vegetarisk. Gurka, tomat, isbergssallad, rödlök, persilja och två olika såser.

DAG 2  frukost som är iordningställd och finns i ett kylskåp, som du hämtar själv vid en tid som passar dig.

Lunch bestående av en tunnbrödsrulle. I denna kan du välja på kyckling eller vegetarisk med grönsaker och en sås. . Denna rätt tillreder vi  här på plats och du kan ta med denna om du vill göra en utflykt. Du får med kylklampar. Vandra, cykla eller kanot.

På kvällen så tillreder du själv en hamburgare över öppen eld med tillbehör. Denna kan du få antingen vegetarisk eller med kött. Till denna ingår friterad potatisklyftor, som du tillreder i en fettsnål fritös.

DAG 3 frukost som är iordningställd och finns i ett kylskåp, som du hämtar själv vid en tid som passar dig. Utcheckning senast kl.11

I alla rätter ingår lättdryck och kaffe/te

Vi tillreder delvis rätterna (middag dag 1 och dag 2) som du själv sedan iordningställer över öppen eld. Lunch och frukostar är färdiga.

Du får gärna ta med egen lämplig dryck, vin eller öl.

    Gör en förfrågan