Enjoy food with Vristulvens Adventure Center
They say food is half the fun. Of course it is so.
This year we only offer glamping luxury camping, all- inclusive.
Activities – food – accommodation
To enhance your experience, you will prepare your food over an open fire. Your fire-pit is adjacent to the tent and makes for cozy evenings.. You get the raw ingredients so that you, with recipes and instructions from us, can prepare the food effortlessly over your fire. You can either make a fire in your fire-pit or you have access to an outdoor kitchen with a wall oven or indoor stove.
When booking your accommodation, we need to know if you have any allergies. Also if you want a vegetarian option.
Day 1 is a kebab with accompaniments. It consists of pita bread with chicken or vegetarian. Cucumber, tomato, iceberg lettuce, red onion, parsley and two different sauces. Dessert Hotam Totam, consists of oatmeal, sugar, cinnamon, apple, butter, ice cream.
Day 2 breakfast is prepared and available in a fridge, which you pick up yourself at a time that suits you.
Lunch consists of a flat bread roll. In this you can choose chicken or vegetarian with vegetables and a sauce. This dish is prepared on the spot and you can take it with you if you want to go on an excursion. You will be provided with ice packs. Hiking, cycling or canoeing.
In the evening, you prepare your own hamburger over an open fire with asides. You can make this either vegetarian or with meat.This is accompanied by fried potato wedges, which you prepare in a low-fat fryer. Starter is grilled brie cheese with accompaniments and dessert is organic blueberry jam with ice cream.
Day 3 breakfast is prepared and available in a refrigerator, which you pick up yourself at a time that suits you. Check-out no later than 11 am
All dishes include light drinks and coffee/tea
We pre-pare some of the dishes (dinner on day 1 and day 2) and you finish them off yourself over an open fire. Lunch and breakfast are provided.
You are welcome to bring your own drinks,e.g. wine or beer.
Njut av mat med Vristulvens Äventyrscenter.
Mat brukar man säga är halva nöjet. Javisst är det så.
I år erbjuder vi enbart glamping, lyxcamping, där allt ingår.
Aktiviteter – mat – boende.
För att förhöja din upplevelse kommer du att tillreda din mat över öppen eld. Din eldstad finns i anslutning till tältet och är även en mysfaktor på kvällen. Du får råvarorna som du med recept och instruktioner från oss, tillreder maten själv över din eld. Antingen gör du upp eld med eldstål eller får tillgång till papper och gasolbrännare. Skulle du hellre välja grillkol går det också bra. Om det skulle råda eldningsförbud, då finns det tillgång till ett utekök med muurikka eller eldstad inomhus.
Vi måste vid beställning av ditt boende få uppgift om du har några allergiska besvär. Även om du vill ha vegetarisk alternativ.
DAG 1 får du en kebab med tillbehör. Den består av pitabröd med kyckling eller vegetarisk. Gurka, tomat, isbergssallad, rödlök, persilja och två olika såser. Dessert Hotam Totam, består av havregryn, socker, kanel, äpple, smör, glass
DAG 2 frukost som är iordningställd och finns i ett kylskåp, som du hämtar själv vid en tid som passar dig.
Lunch bestående av en tunnbrödsrulle. I denna kan du välja på kyckling eller vegetarisk med grönsaker och en sås. . Denna rätt tillreder vi här på plats och du kan ta med denna om du vill göra en utflykt. Du får med kylklampar. Vandra, cykla eller kanot.
På kvällen så tillreder du själv en hamburgare över öppen eld med tillbehör. Denna kan du få antingen vegetarisk eller med kött. Till denna ingår friterad potatisklyftor, som du tillreder i en fettsnål fritös. Förrätt grillad brieost med tillbehör och dessert plättar med ekologiska blåbärssylt med glass.
DAG 3 frukost som är iordningställd och finns i ett kylskåp, som du hämtar själv vid en tid som passar dig. Utcheckning senast kl.11
I alla rätter ingår lättdryck och kaffe/te
Vi tillreder delvis rätterna (middag dag 1 och dag 2) som du själv sedan iordningställer över öppen eld. Lunch och frukostar är färdiga.
Du får gärna ta med egen lämplig dryck, vin eller öl.