Njut av mat med Vristulvens Äventyrscenter.

Mat brukar man säga är halva nöjet. Javisst är det så.

Äta skall vi alla göra och att då få inta trerätters middag med en underbar utsikt över sjön eller nere på bryggan i trevliga människors sällsklap bara förstärker upplevelsen. Eller så väljer du en enklare rätt som du själv eller med våran hjälp grillar på grillen.

Vi har allt ifrån enklare rätter till trerättersmenyer, grillat m.m. Matbeställningarna gäller för minst 6 personer från våran matlista.
Vi mailar över en lista på olika rätter, förrätter och desserter.

Nu kan vi även erbjuda pizza i vår vedeldade ugn. Hör om vilka olika vi kan erbjuda. Bakning av pizzan kan ni lägga in som en aktivitet för hela gruppen. Ni lägger på dem ingredienser som vi erbjuder och bakar pizzan med vår hjälp. En trevlig och uppskattad aktivitet. Dessa rätter kan vi erbjuda från 2 personer och uppåt.

På vår jättemuurika tillagar vi viltskav/kyckling/vegetariskt i pitabröd med olika tillbehör.

Vill ni själva vara delaktiga i matberedningen kan vi föreslå några lämpliga rätter som tillagas över öppen eld. Ni bestämmer om ni vill tillreda alltifrån en rätt till trerätters. Vi delar in er i olika arbetslag. Recept, utrustning och ingredienser kommer vi att tilldela grupperna. Vi föreslår även att varje grupp förberedder någon form av underhållning i samband med maten.

Vill gruppen lägga in ett tävlingsmoment i femkampen så finns möjlighet att på stormkök tillreda en förrätt som bedöms av oss både till utseende och smak. Denna grentävling avslutar femkampen och kommer att bli gruppens förrätt till middagen. Beroende på årstid kommer vi att välja olika råvaror och denna gren blir ett pristillägg.

Skulle någon ha allergiska problem, löser vi oftast det.
Kostnad är beroende av vilka rätter och antal. Hör om pris.
Ni kan välja till andra aktiviteter som tre- och femkamp, vildmarkspa, kanottur.

I alla rätter ingår lättdryck och kaffe/te.

Mat till dem olika paketerbjudande

Pizzameny

    Gör en förfrågan