Transport hit till Vristulvens Äventyrscenter

För att ta sig till oss finns flera alternativ. Dem flesta tar egna bilar eller får skjuts hit med taxi eller av släkt och vänner. Nu kan vi erbjuda skjuts i vår minibuss med plats för 8 personer. Ni väljer om ni vill bli hämtade var som helst i skaraborgs län och även bli hemskjutsade. Eller så tar ni hjälp av skjuts hit och sedan kör vi hem er efter avslutad dag. Det finns alltså olika lösningar, tur och retur eller bara enkelresa. Det finns också möjlighet att använda allmänna kommunikationsmedel som buss. Denna går mellan Mariestad och Skövde och stannar vid Kröken. Där kan vi möta er för transport ut till oss sista biten. Samma sak till återresan.

Pris: vid tar med bussen 10:-/kilometer. Det innebär för 8 personer mellan Skövde till oss med hämtning och hemresa ca 120 km á 10:- = 1200:-

Det blir en kostnad per person 150:- för en tur och retur resa. Detta baserat på 8 passagerare, men kommer att bli högre per person vid färre deltagare.

Alternativet är att ni tar bussen till Kröken och där hämtar vi er. Tidtabell  kontakta oss. Kostnad för en tur och retur resa mellan Kröken och ut till oss, 200:-. För 8 personer blir det en kostnad på 25:-/person.

Får ni transport hit kan vi komma och möta er vid vägbommen här på området för transport med vår fyrhjuling.

Kommer ni från länets östra sida, så finns möjlighet att åka en trevlig tur med Kinnekulletåget som tar er till Lugnås. Där kan vi hämta upp er med vår minibuss, max 8 personer, för transport ut till oss. Se filmen ovan. Återtransporten hem kan vi ordna med vår buss då tågtider är begränsade.

    Gör en förfrågan