Bra att veta

Avbeställningsvillkor: gruppbokningar som är förbeställda och inbetalade innan ankomst sker återbetalning med hela summan om avbeställning sker senast 1 vecka innan ankomst. Senast 2 dygn med halva summan. Senast 1 dygn sker ingen återbetalning.

Vid avbeställning tar vi ut en administrativ avgift på 200:-

Välj kläder efter väderförhållanden och tänk på att kläd dig varmt om det är kallt, då det ibland kan bli lite väntan mellan dina aktiviteter. Skall du bada i vårat vildmarkspa ta med badkläder. Hos oss får du låna badrock, handduk och badtofflor.

Vissa av våra aktiviteter råder det alkoholförbud. Lyssna av med oss vad som gäller. Däremot har du möjlighet i samband med mat och bad inta egna medtagna drycker. Till all mat ingår lättdryck och kaffe/te.

Vi har samarbetspartner på lite olika geografiska platser, vilket innebär att du måste förflytta dig från dem till oss. Lämpligtvis börjar du hos dem och fortsätter med resterande hos oss.

Väljer du en dag aktivitet så börjar vi oftast vid kl.9 och avslutar på eftermiddagen. Men självklart är vi flexibla. Vill du ha en eftermiddag/kvällsaktivitet så startar denna oftast vid kl.15 – 16 tiden och avslutas senast kl.23 som är vår stopptid. Väljer du däremot att övernatta disponerar ni anläggningen så länge ni själva vill och bara släcker efter er vid sänggående.

Frukost serveras efter överenskommelse. Oftast är din utcheckning senast kl.11.

Vi är ansvarsförsäkrade för det som vi genomför här på plats, däremot fråntar vi ansvar för dem aktiviteter du genomför på annan plats, då denna arrangör står för detta. För övrigt gäller dina egna försäkringar.

Om det är möjligt använd våra allmänna kommunikationsmedel som tåg och buss. Vi kan hämta er både vid Kinnekulletåget i Lugnås eller  bussen som går mellan Mariestad och Skövde vi hållplats Kröken. Vi har en minibuss för 8 passagerare. Hör om pris.

Vid större antal bilar finns möjlighet att parkera på en pendelparkering utmed väg 26 vid Kröken för att  samåka  sista biten ut till oss eller så kommer vi och hämtar er med vår minibuss. Lyssna av med oss för att få logistiken att fungera på ett bra sätt.

  Gör en förfrågan

  As one of five in Sweden, the UN Agency, UNESCO, has designated the biosphere reserve, we work here at Vristulvens adventyre center, following the intentions of sustainable development in terms of economic, social and ecological.

  När ni har bokat en aktivitetsdag kommer vi via mail att skicka över ett PM vad som gäller vid ankomst. Men redan här vädjar vi om att planera samåkning för både miljön och begränsade parkeringsplatser. Välj också bilar med bra frigång då sista biten ut till oss är en guppig skogsväg.

  Vi kan inte ta ut större fordon såsom bussar modell större, 16 personers och större, utan då får vi lösa parkering på annat ställe och ni får då möte av oss för transport av erat bagage och eventuellt av er själva. Många väljer  att ta en kortare promenad på ca 1 km.

  I vårat närområde har vi flera trevliga besöksmål, såsom Kvarnstensgruvan, den trevliga sjöstaden Mariestad, Göta kanal.

  Boende finns ett flertal olika alternativ, Lugnåsbergets vandrarhem, hotell Wiktoria i Mariestad, flera vandrarhem i Mariestad.

  Det finns bra tågförbindelser från Stockholm (2 timmar) och Göteborg (1 timma) till Skövde. Vi kan hämta er vid tågstationen i Skövde med vår minibuss med plats för 8 passagerare. Kostnad för det ring eller maila.

  Tyvärr kan vi inte ta emot handikappade, då miljön är väldigt kupperad med olika nivåskillnader. Dessutom är inte toaletter anpassade för rullstol.