Femkamp, vildmarkspa, mat och båttur

Ett paketerbjudande för kompisgänget, möhippan/svensexan, föreningen eller företaget.

Börja dagen/kvällen med en femkamp som vi i förväg bestämmer innehållet av. Se under rubriken tre- och femkamp. Ni kommer att både skratta,beundra och kanske imponeras av deltagarna.

När vi har genomfört femkampen och utsett en segrare så väntar maten. Den består i grundkonceptet av viltskav/kyckling/vegetarisk i pitabröd eller pizza bakad i vår vedeldade ugn. Ni väljer en av dessa. Vi mailar över förslag.
Skulle ni känna för att lägga till en extra peng så finns det andra rätter att välja på.Kräver minst 6 personer. Lättdryck och kaffe ingår. Vi mailar över förslag.
Väder och årstid får avgöra var ni äter. Antingen i det inglasade uterummet eller på bryggan.

När ni känner er nöjda så avslutar vi maten. Däretfter stiger vi ombord på gummibåten. Flytväst ingår.

Nu avslutar vi kvällen/dagen med en båtfärd med guide ut på sjön Vristulven. I naturreservatet får ni ta del av en fin natur med olika flora och fauna.

Ni kan också välja att starta er aktivitetsdag med att vi hämtar upp er vid Vristulvens badplats eller vid Svartvik med vår gummibåt. Denna tar 8 passagerare. Skulle ni vara fler sätter vi vår andra båt på släp som tar 6 passagerare. Efter avslutad dag senast kl.22 påbörjas återfärden. Vi är då tillbaka ungefär vid kl.22:30.

Ni kan välja mellan att genomföra en femkamp eller vildmarkspa

Innehåll: femkamp eller vildmarkspa, mat (viltskav/kyckling/vegetarisk i pitabröd eller pizza) eller mat
från vår meny, båttur

Pris:695:-/person resp. 795:-/person

Gör en förfrågan