Båttur, mat, vildmarkspa eller femkamp.

Ett paketerbjudande för kompisgänget, möhippan/svensexan, föreningen eller företaget.

Börja dagen med en båttur. En tur i naturreservat Vristulven där du kommer att få se en varierande naturtyp. Vi förflyttar oss mellan öar och små vikar. Har vi tur så kommer havsörnen på sitt näringssök. Kanske fiskgjusen dyker efter fisk. Tranorna kommer du säkerligen att höra deras högljudda trumpetande. Flytväst ingår och båten tar max 7 deltagare. Turen tar ca 1 timma. När vi har genomfört båtturen  så väntar maten. Den består i grundkonceptet av viltskav/kyckling/vegetarisk i pitabröd eller pizza bakad i vår vedeldade ugn. Ni väljer en av dessa. Vi mailar över förslag.

Skulle ni känna för att lägga till en extra peng så finns det andra rätter att välja på. Kräver minst 6 personer. Lättdryck och kaffe ingår. Vi mailar över förslag.
Väder och årstid får avgöra var ni äter. Antingen i det inglasade uterummet eller på bryggan.

När ni känner er nöjda så avslutar vi maten. Ni har nu möjlighet  att välja en femkamp eller vildmarkspa. Väljer ni femkamp föreslår vi att ni börjar dagen med denna.

Idén med detta paket är att du själv kan lägga upp genomförandet med femkamp eller spa. Men båttur och mat ingår alltid. Självklart kan ni lägga båtturen först eller sist. Maten kommer i mitten.

Ni kan också välja att starta er aktivitetsdag med att vi hämtar upp er vid Vristulvens badplats eller vid Svartvik med vår gummibåt. Denna tar 7 passagerare. Skulle ni vara fler sätter vi vår andra båt på släp som tar 6 passagerare. Efter avslutad dag senast kl.22 påbörjas återfärden. Vi är då tillbaka ungefär vid kl.22:30.

Innehåll: femkamp eller vildmarkspa, mat,  båttur

Pris:795:-/person (Båttur – kebab/pizza – femkamp eller vildmarkspa

895:-/person (Båttur – mat enligt matlista – femkamp eller vildmarkspa

    Gör en förfrågan