Företagsaktiviteter hos Vristulvens Äventyrscenter

Att som företag  förelägga en aktivitetsdag hos oss skapar bra förutsättningar för att bygga relationer.

Vi kan till sommaren erbjuda hela paket med all inclusive där det mesta ingår, aktivitet – mat – boende.

Vi vänder oss först och främst till par och familjer, då vi enbart satsar på glamping, lyxcamping. Men givetvis kan du som företag förlägga ett eller två dygn hos oss. Vi har ett begränsat antal deltagare som kan deltaga. Max 8 personer.

I våra glamping paket ingår någon form av aktivitet. Det ingår lån av kanoter, cyklar, femkamp, ryggsäck, stormkök, fiskespö med fiskekort, vedeldad badtunna och/eller bastu så lägger ni upp era aktiviteter efter eget önskemål. Under boende finns alla uppgifter om upplägg och priser.

För att ta sig hit till oss kommer ni att parkera bilar på andra sidan av sjön och bli upphämtade med båt.

Eftersom boendet är i tält, där det är dubbelsäng, så måste man vara inställd på att bo ihop med någon annan. Samma i stugan med fyra sängplatser.

Vi föreslår att boka in två dygn då det finns större före sättningar att få till ett bättre upplägg.

Kanske ni vill börja er dag med konferens, ledningsmöte, gruppmöte, antingen i några av våra utrymmen inomhus eller ute i det fria.

Vad är syftet med er dag/kväll?

Vi tror att en lagom dos arbete i kombination med någon form av aktivitet skapar goda förutsättningar för bra relationer. När ni väl träffas, slösa då inte bort er tid på att ge information, utan bygg relationer.

Teambildning är aktiviteter som syftar till att svetsa samman en grupp människor så att samarbete och social samspel fungerar bättre- båda nödvändiga förutsättningar för att skapa goda prestationer. Det mesta av ”teambildningen” sker i vardagen – i småprat och vid fikabordet. Det finns dock en poäng att använda särskilda övningar och aktiviteter med specifika syften – inte minst i tillfälliga grupper, i heterogena team och i team som sitter på olika håll geografiskt.

Många organisationer satsar stora summor på chefsutbildningar, men det leder inte nödvändigtvis till att förståelsen ökar mellan chefen och medarbetarna. Detta har forskare inom psykologi kommit fram till. Därför råder man att satsa på att samutbilda hela arbetslag.

Kontakta oss för mer information och lämpligt upplägg antingen på tfn 0709-506534 eller mail.

    Gör en förfrågan