Företagsaktiviteter hos Vristulvens Äventyrscenter

Att som företag  förelägga en aktivitetsdag hos oss skapar bra förutsättningar för att bygga relationer.

Ni kan utöka er vistelse här med att övernatta i våra tältkåtor. Dagen efter står frukosten framdukad.

Vi har här inte presenterat några färdiga paket, utan vi i samråd med er lyssnar av era behov. Ni kan både under aktiviteter och paket se olika förslag. För er som företag kan vi mixa ihop ett lämpligt förslag.

Kanske ni vill börja er dag med konferens, ledningsmöte, gruppmöte, antingen i några av våra utrymmen inomhus eller ute i det fria.

Vad är syftet med er dag/kväll?

Vi tror att en lagom dos arbete i kombination med någon form av aktivitet skapar goda förutsättningar för bra relationer. När ni väl träffas, slösa då inte bort er tid på att ge information, utan bygg relationer.

Teambildning är aktiviteter som syftar till att svetsa samman en grupp människor så att samarbete och social samspel fungerar bättre- båda nödvändiga förutsättningar för att skala goda prestationer. Det mesta av “teambildningen” sker i vardagen – i småprat och vid fikabordet. Det finns dock en poäng att använda särskilda övningar och aktiviteter med specifika syften – inte minst i tillfälliga grupper, i heterogena team och i team som sitter på olika håll geografiskt.

Många organisationer satsar stora summor på chefsutbildningar, men det leder inte nödvändigtvis till att förståelsen ökar mellan chefen och medarbetarna. Detta har forskare inom psykologi kommit fram till. Därför råder man att satsa på att samutbilda hela arbetslag.

Vi har en antal olika övningar som vi vid intresse mejlar över.

Efter att ha lyssnat med er presenterar vi ett lämpligt förslag och pris.

    Gör en förfrågan