Kanot, mat och vildmarksspa

Detta paketerbjudande passar både för svensexan/möhippan, företaget,grabb/tjejgänget,familjer och liknande.

Här i det nybildade naturreservat Vristulven med ett högt naturvärde kommer ni att få uppleva närheten till naturen med tranor,fiskgjusar och ett flertal andra fågelarter. Kanske bävern visar sig eller havsörn kommer på sin jakt efter mat.

Detta paket innehåller kanottur, mat och vedeldad bastu med relaxdel och braskamin, vedeldad badtunna eller badtunnor. En för 12 personer och en för 6 personer. 

På kanotturen får ni med en fika och en på kartan inritad tur på ca 5 km. Ni stannar på lämplig plats för att fika som ingår. Turen är en trevlig upplevelse mellan öar i naturreservatet. 

Ni startar er dag som passar er, vi har öppet från kl.10. Hela arrangemanget med kanotpaddling, mat och vildmarkspa tar ca 8 timmar. Vår stopptid är kl 22

Ni börjar och slutar vid centrat. När ni kommer tillbaka blir det middag och avslutar kvällen med bastu och bad.

Alt.1 Till paketet ingår ett flertal olika maträtter. Både traditionella och med vilttema. Lättdryck och kaffe/te ingår. Dessa rätter kräver minst 6 deltagare. Vi mailar över förslag på rätter. Du kan mot pristillägg välja till både förrätt och dessert.

Alt.2 Till paketet ingår en enklare måltid bestående av två viltkebab i pitabröd eller pizzabakning i vår vedeldade ugn. För pizzabakning krävs minst 6 deltagare.

Du kan också välja vår älghamburgare med friterad potatis. Krävs minst 6 deltagare. Pristillägg.

Lättdryck och kaffe/te ingår.

Ni får gärna själva ta med lämplig dryck. Vi har ingen alkohol utskänkning.

Vi kommer att maila över våra matlistor där du bestämmer vilka rätter du/ni väljer. Det vi vill är att ni enas om vilken av rätterna ni väljer. Däremot kan ni välja olika innehåll. För att göra en mat beställning från dem mer påkostade rätterna så krävs det minst 6 personer. Vi har ett samarbete med ett catering företag. Till dessa rätter har du också möjlighet att välja till både förrätt och dessert.

Vi börjar med en genomgång av grunderna i kanotpaddling, ifall du inte har paddlat förut, sedan ger ni er ut på Vristulvens vatten. Paddelturen får ni information om innan. Ni fikar på ett lämpligt ställe för att sedan ta er tillbaka till centrat där middag, bastu och badtunna väntar.

Till vildmarkspa ingår badrock, handduk och badtofflor.

Alt.1 med en mer påkostad middag

Antal: 6-15 personer
Tid: efter överenskommelse
Pris: 895:-/person
Ingår: kanot,fika,bastubad,badtunna,middag
Övrigt: ta med ombytes-,regn- och badkläder,solglasögon
Tillval: boende i gäststuga, tältkåta eller glamping tält

Alt.2 med en enklare middag

Antal: 1-15 personer
Tid: efter överenskommelse
Pris: 795:- till 850:-/person
Ingår: kanot,fika,bastubad,badtunna,enklare middag
Övrigt: ta med ombytes-, regn- och badkläder,solglasögon
Tillval: boende i gäststuga, tältkåta eller glamping tält

    Gör en förfrågan